Ali_atlasinannesi tatlibiranneo standart halı ölçüsünde yani halı örtüsünün büyüklüğüyle aynı cnm halıyı serince de aynı halı örtüsü gibi duracak
tatlibiranneo Ali_atlasinannesi o boyut çok güzel gözüküyor fotoğraftan hani hoc boş durmuyor çok iyi
abidikgubudikisler Ali_atlasinannesi benim fikrimce halı örtünüz bile büyük kalmış duruyor 🌸 daha kenarlar açık kalarak daha hoş görüntü olabilir
Ali_atlasinannesi abidikgubudikisler teşekkürler halılarım gelince de atarım fotoları o zaman daha iyi olur
Ali_atlasinannesi tatlibiranneo mutfağım bu şekilde buraya normal standart halı her yeri kaplıyor sence küçük bi halı alıp sadece ortaya mı sersem
kimbumadam Ali_atlasinannesi olması gerektn koltuk altına kadar gitmesi dopru yapmışsın sadece sehpa tarafına biraz daha verip ortalaman lazım berjerlere doğru
tatlibiranneo Ali_atlasinannesi bence mutfakta sadece masa ve tezgahin ortasına at masanın altına gelmesin kullanımı zor oluyor boyut olarak uzun olabilir 😊
Ali_atlasinannesi tatlibiranneo çocuk odasındaki halımı buraya sermeyi düşündüm çocuk odasına oyun halısından alacağız sereceğim halı da masanın çok az altına gelir kenarları açık kalır
Kuzeynepp Ali_atlasinannesi bn komple kapasın istemem acık kalması daha iyi ama misafir odanızdaki halı bnce olmamış dümdüz bi halı daha şık gösterir.
Huysuz01 Ali_atlasinannesi kızım nerde beton varsa orada oturuyor bende mecburen her yeri kapattım büyürse yazın tek halı ortaya atarım