eyvahvaveylaa Elimde el ele madre kendinden sallanır ana kucağı , civil hamak , ve kiraz çekirdekli reflü yatağı mevcut Adana veya Mersinde elden teslim edebilirim diğer illere kargo yapabilirim
eyvahvaveylaa oylesinebiri_ yükledim fotoğrafları ana kucağı kutusunda hiç kullanmadık oğlum 3 aylıkken dönmeye 4 aylıkken emeklemeye başladığı için kullanmadık Hamağı 1 ay kullanabildik hareketli bebek olduğu için kendini düşürüyordu neredeyse sonra kaldırdım hemen
oylesinebiri_ eyvahvaveylaa yaa almak istiyorum ama eşimin gönlünü yapamadım inşallah satılır tam aradığım ana kucağıydı fiyatı da uygunmuş 🥲
eyvahvaveylaa eyvahvaveylaa Hanımlar oğlum hiperaktivite bebek olarak geçiyor doğduğundan itibaren hareketli bir bebekti 3 aylık tam tur dönerek istediği yere 4 aylıkken emeklemeye başladı şu an 6 aylık asla koyduğumuz yerde durmuyor bu yüzden bir hevesle aldığım ana kucağını hiç kullanamadım ilk doğduğunda da çok zayıftı hiç kullanılmadı Hamak doğduktan sonra aldık gaz için iyi geliyor dediler hareketlilikten o hamak durmuyordu yanında olmasak bir çok kez ters düz yapıyordu o yüzden 1 ay kullandık
153s34 eyvahvaveylaa boyle olunca hiperaktif olarak mi geciyormus 🙄 e bizimkide oyle o zman ama hcbi doktor boyle bsey demedi bize 🙄🙄
eyvahvaveylaa 153s34 bizi üniversite hastanesine yönlendirdiler orada hiperaktivite bebek dendi şu an 6 aylık koltuk kenarlarında dik durabiliyor belirli dönem pedagoga gidiyoruz gelişim takibi için
153s34 eyvahvaveylaa allah allah. Bende ozellikle belirtse miydim acaba pedagog icin flan. Cnku oglusumda ayni. Coktandir emekliyor ayakta duruyor siraliyor vs vs. Neyse bdaha gidersem sorarim😁 tesekkur ederim 🌻