nurkaradirek Merhabalar bebeğimde atopik dermatit var hangi kremleri kullanıyorsunuz birde şampiyon diplerinde de aynı sorun yaşıyoruz neler yapabilirim geçmesi için ne iyi gelir
ozgec nurkaradirek mustela da kullandım hıcbır fayda gormedım bepanthol sensiderm süt alerjımızde var hemen gecııryo sıvılcelerı kurulugu vs
gokceege nurkaradirek alerji doktorumuz bioderma atoderm şampuanı ve nemlendiricisini verdi 1 hafta da geçmişti tekrar olmadı
nurkaradirek ozgec bizde de var süt alerjisi özellikle içide süt olan bişey yediğim zaman hemen artıypr bu durum Günlük kremi kullanıyor musunz yoksa banyodan banyoya mı kullanıyorsnz
Zeynephuma22 ozgec Merhaba benim kızımında yüzünde kızarıklık ve sivilce oldu bugün doktor atopik dermatit olduğunu söyledi ve bepanthol verdi bugün sürmeye başladım, siz diyet mi yapıyorsunuz ? Ben henüz test falan yaptırmadım yarın tam 40 günlük olacak bebeğim
ozgec nurkaradirek günlük kullanmıyorum canım banyodan banyoya yada bakıyorum yuzunden sıvılce cıkıyorsa suruyorum hemen gecııryor
Tugbayildizz nurkaradirek 2 hafta falan oldu söndü ama tabi yeni besinler denedikçe bazen yine çıkıyo kolunda falan hemen nemlendiriyorum sönüyo
Bebegim38 nurkaradirek bioderma ve mustela kullanıyorum ama ilginçtir bazı dönemler aşırı alevleniyor yüzü bazen geçiyor. Bize alerji doktoru saf katı vazelinle sürekli nemlendirin dedi o bayağı iyi geldi
Gulgok12 Yumurta alerjisi kaynaklı atopik dermatit var bebeğimde yumurtayı tamamen kestik şu an Bioderma atoderm kullanıyorum bende çok iyi geldi yüzüne şampuan olarak ecowell e geçtik içeriği temiz