atlas1655 Merhaba erken doğum yaptım bebegım yeni taburcu oldu 3 aydır sağıp götürdüm eve geldikten sonra adet oldum ve sütüm azaldı, regli sütün azalmasına neden olur mu? Ne yapmam lazım bunun ıcın
gencmom_ atlas1655 reğl sütü azaltmaz ama tadını değiştirir diye biliyorum emin değilim ben doğum yaptım yapalı 40 ım çıktı reğl gördüm şuan 1 buçuk yaşında hala emiyor ama bol tatlı ve bol su tükettim
htcysf atlas1655 başkalarını bilmem ama benim sütümü azaltıyor canım ondandır büyük ihtimalle sen sıkma canını
mihni atlas1655 adet sütü azaltır genel olarak benim adet olmadan sütüm azaldı hastane sürecinde çeşme gibiydi stresten çekildi
churchil atlas1655 bol su için beslenmenize dikkat edin. Hormonlara bağlı olarak azalma olabilir ya da tadı değişebilir içindeki tuz miktarı artabilir
atlas1655 gencmom_ bende su tatlı bunları tüketiyorum ama anlama veremedıgım şekilde azaldı 😞 sağlıcakla büyütün inşallah🤲🏻
atlas1655 htcysf kuzum bugün yarın olmam gerekıyor kaç saattır denemek ıcın sağmadım o kadar az geliyor ki üzülüyorum çünkü bebegım prematüre anne sütü çok degerlı diyolar mama karşıtı degılım çok şükür ki çözüm var ama keşke sadece sütümü alabilseydi
atlas1655 churchil aaa hiç bakmadım sütun tadına da bir bakayım beslenmeme göç dikkat etmıyorum süt olsun diye ne bulduysam yiyorum aslında doğru söylüyorsunuz biraz diyet yapmam gerekıyor sağlıklı olacak şekılde
mihni atlas1655 düzelmedi henüz maalesef düzenli sağım yapıyorum zamanla artacağına inanıyorum baştaki sütüm aklıma geldikçe üzülüyorum tabi
churchil atlas1655 açıkçası bana yediğim içtiğim şu şu süt yaptı diyemem. Bazı annelere takviyeler etki ediyo bana etmiyo. He dolup taşmıyo memelerim sütüm evet ama bebeğimin rızkı çıkıyo şükür 8 aydır anne sütü alıyo. Suyumu içiyorum uyuyorum ne bulursam yiyorum 🙈😂
asminmom atlas1655 Bende de oluyor reglde süt azalması hatta başlamadan azalıyor bitene kadar devam ediyor. Stres yapmayın bol su için sık sık emzirin.
doganil atlas1655 bence azaltıyor bende belirgin bir azalma oluyor hatta kesildiğini bile düşündüğüm oldu.
asminmom atlas1655 Kusura bakmayın bilmeden üzdüm sanırım 🙏 Biberonla veriyorsanız da bol su için sütünüzün bir damlası bile bebeğiniz için çok değerli sağlıkla büyütün 🌸
atlas1655 D_deniz prematüre doğduğu için emmiyor tutamıyor küvezde biberona alıştı o yüzden sağmaya çalışıyorum ama az gelıyor
Deletedmom_182 atlas1655 3 aydır sağım yapıyormuşsun zaten azalmaz ne kadar emzirip sağım yaparsan o kadar çoğalır
atlas1655 Deletedmom_182 3 aydır gayet güzel gelıyordu ama çok üzüntü yaşadım onun stresı çıktı diye düşünüyorum sağım yaparak azalmaz dıyolar ama benim azaldı ıkı göğüsten 30 ml anca gelmeye başladı
atlas1655 asminmom yok yok üzmedınız 🥰 bende belki biri çare olur diye sormak ıstedım güzel kalbınızı seveyim🥰 bol su içiyorum sağmaya devam ediyorum ama ilk adetimle göğüslerim söndü emse belkı çoğalacak ama ınsallah zamanla emer🤲🏻