Minikkuzum1999 Mahvoldum dünden beri gözlerim şişti silmekten burnum gözüm su gibi akıyor hapşırık hiç durmuyor ciğerlerim çıktı artık doktor burun spreyi verdi sanki işe yaramadı evde yapılabilecem birşey varmı yardımcı olursanız sevinirim
birmelekannesi__ Minikkuzum1999 annem de böyle oluyor. Şu bebeklere kullandığımız zaditen damlanın hap olanını kullanıyor
Good_mother Minikkuzum1999 Instagram’da Dr Ahmet çiçek var eğer kaldırmafıysa alerji için canlı yayın yaptı . Yaptırdığı uygulamalar ile anındarahatlayan kşiler oldu. Siz de bakabilirsiniz Geçmiş olsun.
Boncuk-anne Minikkuzum1999 nane yağı koklamak bana iyi geliyordu alerjik rinitte. Ama evde yapılabilcek çok bişey yok sanırım :(
Badeninannesi1 Minikkuzum1999 bende aynı sizin gibiyim ramazanda oldu hala geçmedi havalarda iyice kötü oldum Hapsırık akıntı gerçekten bıktım artık hiç bişey ise yaramıyor burun damlası da yaramadı Burun kanaması da yasıyorum ben
Minikkuzum1999 birmelekannesi__ Onu bilmiyorum canım ama doktor burun spreyi yazdı günde 3 defa kullanabilirsiniz dedi evde yapabileceğim birşey var mı acaba hemen geçsin diye bilgisi olan yorum yapsa keşke
birmelekannesi__ Minikkuzum1999 kızımda süt alerjisi vardı damla olan şeklini kullandık. Yetişkinler için hapı var. Annem sadece onunla rahatlıyor bir sorun doktorunuza isterseniz
Good_mother Minikkuzum1999 rica ederim insan bunalıma giriyor resmen. Paylaşayım da inşallah hepimize katkısı olsun
Minikkuzum1999 Badeninannesi1 Hayır kanama yok ama dünden beri kendimden nefret ettim artık burnum acıyor silmekten yara oldu hep kızardı gözlerim desen şişti kızardı çok kötü birşey valla
Gakkoyenge Ya bebeğim 3 gündür mahvoldu inan nefes alamıyor 6 ay 19 günlük bahar alerjisi dedi doktor polen mahvetti Allah yardımcın olsun bende de var Allahtan benim bu yıl tutmadı