Smyr6346 Bayılacam ağrısından parol aldm bana mısın demedi çocuk da ağlıyo hiç iyi değilim. Bi akıl verin😔😢
Ikrazumra19 Smyr6346 patates dilimleyip sonra bir sal ile sıkıxa sarin agrisini aloyor bendede var ise yariyor yani
Ayseciginannesi Smyr6346 parol bi etki etmio hic ama hic. Ben kafami duvarlara vurdugum gunleri hatirliorm. Cok fena agriyinca dolarex atiyorum. Eger yine kafami duvarlara vuracak kadar agrim varsa direkt acile gidip bi serum yaptiriorm
espalp Smyr6346 bana sezaryen sonrası verilen ağrı kesici var bi tane cataflam. Eğer migrenim çok tuttuysa ondan içiyorum parol hiçbir işe yaramıyor
Gari_de_Gari Smyr6346 aktardan nane ruhu al açıktan başının neresi ağrıyorsa bi damla sür şıp kesiyor bayıldım ben bu çözüme bazen benlmde çok ağrım oluyor bi akrabam tavsiye etmişti gerçekten işe çok yatıyor bi dene derim
Elifismail Sirkeli suyu ile basinizi yıkayın bende migren hastasıyım yada gidin parolun serumunu taksınlar ben hamileliğimin ilk 4 ayı iki günde bir gidip serum yiyodum
Symsym07 Smyr6346 n11 den alıyorum ben çin yağı deneyin mentollü bişey . Çok iyi geliyor. Ama şuan buz aküsü koyun agrıyan yerlere soğuk suyla yüzünüzü yıkayın bol bol iyi gelecektir
Balbal1 Smyr6346 acile gidip parol serum yaptırın rahatlatiyor bende migren hastasıyım . Eger gidemiyorsanız tülbente bolca kolonya döküp üzerine karabiber döküp sarın bi süre faydasını göreceksiniz 😊(sıcaklık olacak başınızda korkmayın)