Tuba888 Merhaba kızlar 50 günlük oğlum hep karnımda slingde uyuyor başka türlü uyumuyor gece hariç böyle bi durum yaşayan var mı neden öyle uyuyor napmam gerekiyor
sezgigi Tuba888 merhabalar, ne yaptınız acaba durumu o zamanlar? Merak ettim. Ben de sling’e alıştırdım şimdi gündüzleri orada genelde. Juno’ya koymaktan da çekiniyorum uyumaz diye. Hep de Sling’te biraz zor. Sizin nasıl oldu?
ikiekmekaldimevegidiyorum Şu an hala kendini sizin bir parçanız gibi hissediyor yani uzvunuz gibi o yüzden sizdeyken sıcaklığınızla güvende hissediyordur zamanla alışır dış dünyaya ve bu durumda yavaş yavaş azalır
Tuba888 sezgigi ya bi görünce duygulandım 🥲 slingden kademeli şekilde kucakta pış pış yapıp koymayı denedim olmadı memede uyutup yatrdım biraz sonra minik hamakda salladım o şekilde gtti ya
sezgigi Tuba888 ay benim de duygulandım diyeceğim günler gelir inşallah. Şu anki dönem o kadar zor geliyor ki :)
Tuba888 sezgigi gerçekten çok iyi anlıyorum gelecek ama bu 1.5 yaş da zor yani her ayın bir zorluğu var 🥲