Papatya-eylul88 6.ayimiz bitti yemeklerinin üzerine rendelemek için aldım ama organik diye aldim yanliş okumusum meger.kullanan varmi kizlar.zarari varmi
Eylul301023 Papatya-eylul88 bende bu markayı kullanıyorum vanilyalı ve findikli olanı şekersiz cok güzel ona bir tane veriyorsam ben 5 tane yiyorum bize alerji yapmadı
tantuniayrangerisiyalan Papatya-eylul88 Diş döneminde hiçbi şey yemedi ben mecbur aldım bundan yedi kahvaltıda yoğurduna rendeliyordum 2 tane. Mamayı içmeyince de bazen manasıyla karıştırıp kaşıkla vermiştim daha da almadım. Zararı varmıya gelince bi yararı olduğunu sanmıyorum tabi ki sağlıklı değil ama ben mecburiyetten verdim hiçbir şey yemedi çünkü kilo veriyodu
Eylul301023 Papatya-eylul88 marketteki vanilyalardan değil vanilya aroması var koku için vanilyanin bir zararı da yok
Maka_Paka Papatya-eylul88 Bence oturun siz yiyin 😁 Siz bilirsiniz tabiki ama bence hiç bir paketli ürünü kullanmayın. Ne varsa evde onu verin🌸
Eylul301023 Maka_Paka doğru söylüyorsunuz içinde zararlı bir şey yok diye haftada 1 bazen 15 günde bir veriyorum ama ona bile gerek yok
Meslisssas Maka_Paka paket olayını biraz yanlış anlamış olabiliriz anneler olarak ☺️ paket gıda derken ambalajı olan hiçbir şeyi veremezsin değil o organik olan herşeyi yiyebilir bebek sonuçta verdiğimiz formül mamalarda paket içinde geliyor. Osman gönülal paket gıda derken neyi hastettiğini çok güzel açıklamış izlemenizi tavsiye ederim 😊
Papatya-eylul88 Maka_Paka tadı cok güzel zaten😃ben kendime hep alirim marketten😃buda benim olcak sanirim🤣
mirz mirz ben kndı yaptıklarımı veriyorum poğaça yapmıştım dün onu verdim mesela bıde İnternete görmüştüm ev yapımı bebe bisküvisi bugun onu yapcm hazırlara guvenemyrm
Maka_Paka Meslisssas Osman gönülal izlemiyorum. Sosyal medya doktoruna güvenemem ☺️ Paketli gıdadan kastımı yanlış anlamissiniz. Yani bebeğin kahvaltıda bisküvi yemesi pek doğru değil mesela. Bisküvi yerine daha farklı alternatifler tercih edilebilir. Bir şeyin hazirini almak değilde evde doğal olarak kendi yaptıklarımızı kastettim 🌸
Eylul301023 Maka_Paka ya keşke o zamana gelse daha 6 aylık blenderdan cekmeden hiç bir şey veremiyorum bende o zamanlari dört gözle bekliyorum 😓
Maka_Paka Eylul301023 Verebilirsiniz, saydıklarım hepsi yumuşak. Küçük küçük verebilirsiniz. Blendıra alistirmayin sonra büyük parçalar ve pütürli yemek istemez
BabyBerry İçerisinde şeker var. Bende aldım organik diye sonra şeker miktarını gördüm vermedim kendim yedim. Zar zor 😂 evde kendimiz yapabilirsiniz ya da aldıklarınızın üzerinde şeker ilave yok yazısına dikkat edebilirsiniz
Eylul301023 Maka_Paka ya öyle mi benimde doktorum sakın ogurmesine izin verme pütürlü yiyemezse verme dedi bende yiyemeyince mecbur püre yapıyorum bunların tariflerini verebilir misiniz acaba bir deniyim yiyebilcek mi diye