Merhaba kızlar 4ay 17 günlük oğlumvar işitme testinde sağ kulağımız doğum yaptığım hastanede geçmişti ama sol hiç geçemeyince tıp a gönderildik orada ilkinde uyanınca yapılamadı ikinci gittiğimizdede ikisindede kaldı bera testi icin gün vereceklerdi ki orada ki bir bayan reflekslerine bir bakalım dedi ve arkası dönük ellerini vurdugunda bizimki gözlerini kırptı ki zaten normaldede sesler cıkarmayı seven ve seslere tepki veren bir bebek. Basınclarına bakalım dendi bazen basınctan dolayıda gecemez diye ve %90 cıktı kbb ye yönlendirildik burada kulaklarına baktı sonra burnundan ucunda kamera olan uzun bir kablo soktu o an cok cok agladı ve grip gibi biraz yada baslangıcı var burnunu acık tutmaya calısın bu sebeple de bazen gecemez dedi bize burun yıkama aparatı ve ılacıyla birlikte birde damla yazdı ben normalde serum fızyolojık ve nebulizatör kullanıyorum ay ı geregi bu yıkama olayını arastırdığımda yasının uygun olmadıgı yazdıgı ıcın bırde eczaneye sordum onlarda bıraz erken onun icin daha dediler kafam col karısık yıkama olayını yapmamaya karar verdım ama bu ısıtme testını cozmek ıcın ıyı bır kbb doktoruna ıhtıyacım var sanırım benzer bir olay yasayan ve doktor önerisi olan varmı Eskişehirde. simdiden herkese teşekkür ederim cevaplarınız için