eflinmira Kızlar merhaba 1 aylık bebeğim uyumamak için resmen direniyor uykusu var gözleri kızarıyor ama yınede uyumuyor uyku için anason desene çayı kullanan var mı
mirz eflinmira doktorlar tavsiye etmiyor ama benim oğlum kolikti ben vermiştim dayanamayıp 1buçuk aylıkken. Hyla rexeneyi verrim ara ara
Leylamoznur eflinmira 6 aydan önce önermiyor çok küçük direnme gibi durumları olmuyo bellki gaz sancısı çekiyor canım
utkummm mirz merhaba benimkide kolikti suan 7 ay 23 gunluguz hala saat basi kalkiyo sizinkide böyle miydi Simdi ne kadarlık bebisiniz
ttrck eflinmira sıçrama yani moro refleksi çok normal kundak yapıp uyutmanız ya da kucağınızda tutmanız lazım annesi , bi kaç ay sonra sıçrama refleksi geçiyor biraz araştırın derim
mirz utkummm 1 yaşına girdi 16 gun once ama malesef ara ara cekıyoruz tanı cok sukur İlk zamanlardaki gbı yoğun degıl
utkummm mirz surekli agliyo uykusunu alamadigi icin hem cok yoruluyorum hem uzuluyorum uykusunu alamiyo hic aglamadan uyandigi olmadi daha😔
suheyla92 eflinmira hayir daha cok kucuk. Bebek ac olmasin? 1 aylik bebek acliktan aglar genelde gazdan bile degil Duzeltme: eski postmus pardon
Nurklc eflinmira 1 aylık bebeğe çok erken bu çaylar gazı felan vardır ondan uyumaz yani daha küçüçük. Ama o çayların pek faydasını göreni duymadım ama 1 ay için erken biraz sabır edin