nbanba 5 aylık oğlumu emziriyorum ama gece çok uyanıyor mama veren annelerimiz bebekleriniz sık uyanıyor mu gece? Bende ona göre gece mama vereceğim
Tuba_44 nbanba 6.5 aylık şuan 3. Aydan sonra mama ile beslendi hiç 3 saat yattığını görmedim hala 2 saatte yada iki saatte bir uyanıyo karnı tok olduğu halde bile
twinsmomm2 nbanba 4.5 aylık bebeğim 12 de uyku arasında veriyorum mamayı bazen 5 te mama icmeye bazen de 7 de uyaniyorlar
semanurkeles nbanba chicco +4 ay alıştırma bardağı var onu kullan meme reddi de olmaz bende öyle yaptım 7 ay emzirebildim. Ek gıda ya geçince işler değişti mecbur su çorba vs derken emmeyi bıraktı üşendi
semanurkeles Tuba_44 bence gündüz uyanıklık süresine dikkat et. Ya 2 uyku ya da 3 uyku yapmıştım ben çok hatırlamıyorum. Bir de 20.30 gibi yatır. İki kere rüya öğünü yap gece. Ben 23.30 ve 3.30 gibi yapıyordum uyanmıyordu hiç
twinsmomm2 nbanba yok maalesef 1.5 ay anne sütü alabildiler kuvezde kaldıkları için meme reddi oldu orda malum ucuz biberonlardan kullanıyorlar şakır şakır akinca memeden yorula yorula içmek istemediler.Red olmaması için Philips aventin ya da lansinohun biberonunu tercih edebilirsiniz
aysecakmk Hiçbiri işe yaramıyor kaşık biberon denedim philips avent lansinohun biberonunu denedim 3 aylıkken emmeyi bıraktı Şuan 5 aylık mamadan neyle verirsen ver şırıl şırıl gidince anne göğsünden de az süt geldiği için malesef bırakıyolar
ZeydsMom nbanba onceleri 3 saatten bir uyaniyordu gece. Ama 4 saate gecirdim mamayi ondan sonra uyanmiyor nedense. 12 de yer ve birde sabah 7-8 arasi kalkar
Tuba_44 semanurkeles keşke öyle bir şey olsa uykuyu sevmiyolar benim çocuklarım abisi de öyleydi gündüz uyumuyo ki doğru dürüst 3 kere yatıyor hepsi bi saati geçmiyo uykulu mama versemde aynı kalkıyo alerjik bi bebek normalde alerji ilacı uykuya etki eder o bile fayda etmiyo abisi kolikti en zirve hatta anason bile verdim banamısın demedi ozaman böyle kabul ediyorum sağolsunlar yormayı seviyolar bebekken ama büyüdüğünde rahatım bende çok şükür büyük oğlum 5 yaşında çok anlayışlı akıllı
tazemom1 nbanba merhaba sütüm yetmediği için mama veriyordum ve ben de bu hurafeyle gece uyanmaz diye düşünmüştüm ama hayır mama vermeme rağmen 1-2 saatte bir uyanıyordu 4-7 aylık dönemde geceleri çok sık uyanıyordu ve mama veriyordum
kimbumadam nbanba Bebişler memeye uyanıyor açlıkla alaksı yok maalesef 15 aylık bebekte gece uyanıyor katı gıdaya rağmen 😕