Kızlar biliyorsunuz ki salgın var ve hemen hemen herkes hasta özellikle bebek ve çocukları çok etkiliyor.Evde yapılan bitkisel karışımlar ve önlemler için yaptıklarımızı yazalım şifa olsun tüm çocuklara🙏Bronşitli ve alerjik astımlı kızım var.Temizlik malzemesi olarak evi sirkeyle siliyorum.Heryerde soğan asılı nefesi açıyor.Oğlum ilk doğduğu gün itibariyle bronşit oldu ve ilk bir sene hava iğne ler antibiyotiklerle geçti zaman çok araştırdım ve sonrasında bi karışım buldum.sevgiden esintiler sitesinden doğal öksürük şurubu diye aratırsanız tarifi orda var.Bunun yanında günlük yaptım çok faydasını gördüm.Oğlum 5 yaşında 4 Yıldır hafif griple atlatıyoruz.3. Bebeğim 7 aylık ona da yaptım ve öksürüğüne çok iyi geldi.Zeytinyağını ısıtıp içine bir damla limon sıkıp bunuda sırt göğüs ve boğaz bölgesine sürüyorum sabah akşam.Pekmezi ısıtıp Bir çay kaşığı veriyorum sabahları ve yastıkla yatırıyorum.Burnunu sürekli temizliyorum.Şükür 5 günde atlattık ilaçsız hastalığı.Ve herşeyden önemlisi terli olan çocuğun arkasına bez koymayın demişti doktorumuz üstünü değiştirin.şimdilik aklıma gelenler bunlar sağlıkla büyüsün bebişlerimiz🙏