_gencanne Merhaba kızlar 6 ay 10 günlük bir oğlum var çenede boyun kısmında ve göğüs kısmında kızarıklık ve pütür pütür birşeyler var anlamadım doktora götürdüm egzama belirtisi dedi krem kullanıyorum şuan nasıl geçer bilgisi olan varmı kızlar?
Esleminannessi _gencanne kızımında egzaması var yanaklarda bacaklarda. Süt ve süt ürünlerini kestik. Ek gıdaya başlamıştı bebeğime vermeyide kestim kendimde kestim emzirdiğim için+ krem kullandık geçti. Şimdi kendim kullanıyorum ama ona verirsem hemen gene kızarıyor. 1-2 yıl sürebiliyor dedi doktor bekliycez geçmesini
SerraD-1823 _gencanne bizde aynı 4 aylık egzama dedi doktor atopik dermatit dedi kortizanlu krem verdi 7 gün kullan dedi kullandık kurudu ama pütürlükler devam ediyor bol bol nemlendiriyorum süt ürünlerini kestim yemiyorum
_gencanne Esleminannessi teşekkür ederim biz yeni ek gıdaya başladık. Verdiği kremi 2 hafta kullanın dedi geçmezse ilaçlı tedaviyi deniycez dedi bakalım inşallah işe yarar krem
_gencanne SerraD-1823 bana hiç süt ürünleri kes demedim 2 hafta kullan kremi dedi geçmezse başka doktora götürmek istiyorum emin olmak için teşekkür ederim