hfueidjdjhebdb Merhaba kızlar sorum başlıkta en zorlandığım şey kilo alamamak millet su içse kilo alır kocamdan fazla yerim yine de kilo alamam boy 170 kilo 47 ozguvenimi kaybediyorum yardım edin
Aylakiz0-6 hfueidjdjhebdb geceleri uyumadan önce süt yulaf muz bebe büskivisi bal karıştırın bir ay boyunca düzenli bir şekilde için hem tadı güzel hem de çok da sağlıksız sayılmaz ben 5 kilo almıştım yıllar önce bu şekilde
Edo_yekta12 hfueidjdjhebdb geceleri yatmadan önce cici bebe ye. Bi tanıdığımız da aynı kilo alamıyordu doktoru böyle söylemis almaya da başladı. Ekmek tüket. Buskivi,kek,hamur işi bunlar kilo aldırıyor. Ama yapı meselesi de var genetiklik falan bı arkadaşımin ağzı hiç durmaz ama 0 beden vücudu hemen yakıyor.
lohusaserbeti Benim gibi saat başı aburcubur yerseniz alırsınız. Yemekten sonra tatlı, çayla tatlı, kahveyle tatlı kilo alma garantili. Bi de gece yatmadan sütle cicibebe yiyin
bilememolabilir Edo_yekta12 genetik yapınız zayıfsa birde metabolizmanız hızlıysa ne yaparsaniz yapın alamazsıniz ancak duzenli bir beslenme ile ozellikle diyetisyen eşliginde alırsıniz ama oyle aman aman bir kilo olmaz o da.
melegim71 hfueidjdjhebdb ben sizin yerinizde olsam sagliksiz birsekilde kilo almam nasil saglikli bisekilde vermek isteyenler oldugu gibi saglikli kilo almak diye birsey var bunda diyetisyenle bir destekli yapabiilirsinibalik yaglari tahin güzel kilo aldiran seyler var cerezler misal milshek tarzi seyle hazirlayabilirsiniz
Minigim2 hfueidjdjhebdb önceden bende çok zayıftım evlendim dogumdu derken öncekine göre daha çok yemeye başladım yağlı salcalı şeyler çok ye gecenin ikisinde kalk yemek ye mesela 😂 alırsın uzun zaman 45 kiloydum şimdiki yemeni düşününce önceden yemiyormusum
hfueidjdjhebdb Minigim2 yağlı cilde sahibim yediklerime dikkat ederim hemen sivilce çıkıyor belki o yuzdende kilo alamıyorum
Minigim2 hfueidjdjhebdb o yüzden kilo almıyorsunuzdur yemek seçmeyin herşeyden yerseniz kilo alırsınız
Flamingom hfueidjdjhebdb gluten anında ödem yapıyor kolay kilo alıyorum ama veremiyorum. Sağlıklı kilo almak için yardım alabilirsiniz
cemreninannesi_ Bende sizin gibiyim. Şuan 50 kg çıktım. Sık sık ve bol porsiyonlar yiyin kalori hesabı yapın ona göre tüketin akşamları meyve kuruyemiş milkshake ne buluyorsanız tüketin:)
lohusaserbeti nehirsude0 kilolu olmak daha kötü ama akışına bırak o zaman bence bizm hayalimiz de yiyip yiyip kilo almamak 😃
meleklerinannesi1727 hfueidjdjhebdb Bnde aynı durumdayım her yolu denedim ama maalesef boyun 1.65 kilom 45
Sevda1665 hfueidjdjhebdb benim kiloları al vallahi vermek için neler yapıyorum açlıktan karnım kurulduyor