bebekecroannesii Bende anlam veremiyorum bi türlü bu konuya. Sürekli kucağa almak, şapır şupur öpmek vs. Yahu onlarda bizim gibi öpmeyin kardeşim, bünyeleri hassas, bağışıklıkları yok. Bir şey söyleyince ya surat asarlar ya da abartıyorsun derler. Abartıyorum evet 9 ay karnımda taşıdım mı evet ben taşıdım. Kimilerimiz hamilelik serüveninde kim bilir ne zorluklardan geçti. Tabi ki çocuklarımızı sakınıcaz ve abartıcaz. Hele benim kızım sıkıya gelemiyor. Kucaktan kucağa dolaşırken bezin lastikleri bacaklarını kesiyor. Sürekli öpülünce ondan ona mikrop taşınıyor. Hele ki eller sürekli ağızdaysa vay Allah vay. Bende karşımdaki insanı seviyorum mesela annem, kızkardeşim, eşim vs kalkıpta kucağıma alıp şapır şupur öpüyor muyum yok insan bunalır yahu. Bebeklere neden bu muamele sürekli yapılıyor o zaman? Sonra bebek ağlayınca aç, uykusu var, bu bebek çok nazlı gibi gibi şeyler türetiyorlar. Hayır bebek aç, uykusuz ve ya nazlı değil. Annesi ve babası dışında başka insanların gösterdiği aşırı sevgiden dolayı BUNALIYOR bu kadar basit ve çokta haklı.