Burcusaydam Dün akşam yemek yerken ön dişim kökten kırıldı başına gelen var mı bugün pazar olduğu için tüm dişçiler kapalı tedavi nasıl oluyor?
aslihaleninannesi Burcusaydam gecmis olsun benim arkadan azi disim kirilmisti. Kurtarilmayacak kadar curuktu cekim yapildi
Gamzeli2206 Burcusaydam geçmiş olsun çok zor yaa umarım derin çürük yokturda dolgu yaparlar çünki azı dişim kırıldı oda çürüyüp kırılmıştı dolgu oldu
Baloglum19 Burcusaydam yanda ki dişleri küçültüp kaplama da yapıla bilir ama tabi en doğruusu implant olması
Aselim38 On dis ise implant yaptırın imkaniniz varsa. Yada tutulabilecek yeri varsa kompozit dolguyla ek yapiyorlar benim öyle olmuştu. Geçmiş olsun
Burcusaydam Aselim38 çok sağolsun sadece kökü kaldı implantıda emziren anneler yaptırmıyor diye okudum
Burcusaydam Janss hemen yatırıcam ama pazara denk geldi yarında kızımın kontrolü var oraya gitmem gerekecek japonla yapıştırmaya bile düşündüm yarın gidene kadar 😟
Baloglum19 Burcusaydam kaplama 1 hafta sürer ama geçiçi olarak oraya geçiçi kaplama yaparlar diş teknisyenim bu arada 🙂
Nur08 Burcusaydam inanmıyorum benimde alt yirmi lik dışının yani yemek yerken kırıldı iki gün önce bende yaptırmaya gidicem
Burcusaydam Baloglum19 yaa 😊 geçici yapmalarına çok sevindim çok sağolun içimi rahattınız. Peki çekerse kaç saat emzirmemem gerekir
Baloglum19 Burcusaydam çekerse lokal iğnesinin etkisi bi 4 saati buluyo doktorunuz zaten sizi bu konuda bilgilendirir muhakkak emzirdiğinizin bilgisini verin