Blueberry0 bebeğim 3.5 aylık. bu zamana kadar gece 11.30 dan sonra derin uykuya dalardı gece de 2 kez kalkardı düzenli olarak. su son bi kaç gündür 12-1 arası uyuyor. onda da 2 kere uyanıyor. Mesela suan 12 den beri uyutmaya çalışıyorum kucağımda pış oış yapıp yerine koyuyorm anında açıyor gözünü 2 kez uyandı bu şekil. deliricem artık. Kollarım koptu. Neden böyle yapıyor anlamıyorum.😫😫😩
SulNur Blueberry0 4. Ay uyku gerilemesi yaşıyor muhtemelen bebeğiniz. İnşallah en kısa zamanda kolaylıkla atlatırsınız 🙏🏻💐
meyrmo Blueberry0 bende kucakta uyutuyordum ama 4 aylık olacağız artık kaldıramıyorum agarlasti o kadar uzun süre kucagimda tutamadigim için yastıkta sallamaya başladım
Hije Bir rahatsızlığı var demek ki ben altını açıp havalandırıyordum, çok kalın giydirmeden yatırıyordum birde her uyandığında kucağa almıyordum kendisi tekrar dalıyordu doyduğundan eminsen ve altı temizse kendi haline bırakabilirsin
denizzalp Bnmkide öyle. Atak haftaları oluyor yine o dönemdesiniz belliki. Saat bir ve benimki hala memede uyumasını bekliyorum
Blueberry0 denizzalp evet atak haftasıymış ama bitmesine çok var internette öyle yazıyor allah yardımcımız olsun 😕
Bircannn Blueberry0 sabret canım gelip geçiyor ama bitmiyor kızım 17 aylık 2 haftadır geceleri çok sık uyanıyor geri uyutmam 2 saati buluyo bazen köpek dişleri geliyo ☺️☺️
mematiii Blueberry0 bende çok baktım öyle canım da o kadar sürmedi benim bazı zamanlar delirtti bazı zamanlar iyi uyudu yani uyku saati gününe gün tutmuyor.
Blueberry0 denizzalp gece kalkmamaya başladı bu huyu başladıktan sonra sabah 6 gibi kalkıp beslenip geri uyuyo ama gece uyutmak dert oldu
Blueberry0 Bircannn senin işin daha zor allah yardımcın olsun bizimkinin eli hep ağzında acaba damakları mı sertleşiyo diş mi anlamıyorum