humeyradmn Uzayyy benim ismim Hümeyra kızımın Mihra ve ek olarak eşimide merak ettim Fatih size zahmet olacak ama yorumlarsanız çok sevinirim 💕🌸
alpsmother_ Uzayyy Leman ve yiğitalp yorumlayabilir misiniz acaba diğer postta gördüm ben sizi ne yazsanız diğer taraf aa nerden bildiniz diyordu kocam bey de agit ismi çok değişik 😄😍
kkbahar Uzayyy merhaba benim ismim bahar kizimin ise gülce özellikle kizimi yorumlarsaniz cok mutlu edersiniz, emeğinize sağlık şimdiden sevgiler🥰👏👏👏
Uzayyy HE-SEN-COK-BILIYON yiğit Hamza fiziki olarak uzun ince bir yapıya sahip olur . Hamza da göz problemleri yaşayabilirsiniz. Bebekliği biraz ağlama krizleri ile geçebilir ergenliğinde zorlanmazsınız . Ailesine düşkün olacaktır
Uzayyy aysegul_my Ayşegül babasına düşkün olur . Sıcak kanlı ve temas bagımlılıgı olabilir . Genelde tatlı dilli olurlar ve minyon bir tipe sahiptirler . Yemek yiyip kilo almama yada çok kilo alıp verememe gibi problemler yaşayabilirsiniz .
aysegul_my Uzayyy doğru babama daha düskünüm tam bir temas bağimlısıyımdır birde evet kilo alıp verememe o iradeye gelememe durumum cok olur 😅
Uzayyy HE-SEN-COK-BILIYON bacağınızdan ayrılmayan yapışık ikiz gibi gezen bir bebeğiniz olabilir . Kızlar genelde babacı olur ama amine için bu tam tersidir . Biraz çekingen bir yapıya sahiptir. Ekstra ilgi isteyebilir
Uzayyy Avesila Didem sıla kilo alma problemleri olabilir . Bebekliği sakin uslu bir çocuktur . Aileyi yormaz . Arkadaş çevresi çok yoktur . Biraz kendi kabuğunda yaşamayı sever . Konfor alanından çıkartmak biraz zordur
Uzayyy Boncuk-anne görkem diş ve konuşma problemleri olabilir . Genelde girişken be sempatik bulunurlar . Hiperaktif olabilirler
Uzayyy gunesinannesi21 öykü güneş iyi bir dinleyici ev işlerine yardımcıdır . Sakin bir bebekliği olacaktır . Geç yürüme geç konuşma gibi durumlar yaşanabilir .