Uzayyy dayes duygu . Genellikle kariyer sahibi olurlar . Sayılsal zekaları yüksektir . Sağlık ve bilimsel konulara eğilimleri vardır . Saç yapıları genel olarak düz ve incedir
Uzayyy Bugunlerdegecer edebiyata düşkündür . Öğretici tavırları olabilir . Biraz çok bilmiş gibi algılansada bişeyleri öğretmek için yapılan hareketlerdir aslında . Ben öğretmen olacağım derse şaşırmayın . Zayıf uzun boylu olurlar
Uzayyy denizzalp buğday tenli olurlar . Araba marka modellerine merakları olabilir. Soru sormayı severler . Elinde muhakkak bir nesne tutarlar
Uzayyy Simsimy simge . İkili ilişkileri çok kuvvetlidir ancak aşk hayatında kesinlikle ani karar verirler . Ailesiyle arasında genelde bir duvar vardır ya annesi ya babasıyla soğukluk olabilir. Cilt problemleri ve hormon bozukluğu yaşayabilirsiniz
Simsimy Uzayyy Aşk hayatımda gerçekten çok ani karar verdim. Annem küçükken beni terk etmiş, kendisi yok yani. İkili ilişkilerim kuvvetlidir, sosyalim. Cilt ya da hormon problemi yaşamıyorum. Teşekkürler 🥰
Uzayyy Atlasligunler Hatice’yi yorumlayayım . Sürekli bir yeri ağrır . Hastalık hastası deriz ya öyle olurlar genelde . Yemek yapmayı sever . Anaç bir karakterdir . Hatice’yi ya çok severler ya hiç sevmezler . Biraz insanları işine geldiği gibi kullanabilir