Eylul311 17 aylık kızım geceleri çok sık uyanıyor saat 10 da uyuyor ama en az sabaha kadar 6 7 kez uyanıyor napıcam bu durumu yaşayan varmı
SerennDuru Eylul311 13 aylığız yani 13 aydır bizde de durum böyle hiç değişmedi uyku eğitimi de verdim kendisi uyuyor ama gece uyanması devam ediyor emiyor o yüzden diye sanıyorum bilmiyorum ne zaman biter 🥲
dayes Eylul311 kızım 14 aylık ve biz de öyleyiz mesela bugün 20.30 da uyudu o zamandan şu ana 3-4 kere uyandı sabaha kadar 6yi bulacak muhtemelen. En iyi 3-4 kere en kötü 7 kere kalkıyor sabaha kadar
Bircannn Eylul311 canım şuan sallıyorum 17 aylık kızım. 10 uyudu aslında ama bu 3. Kalkışı. 2 haftadır böyleyiz. Bi grip oldu şimdi köpek dişleri geliyo ona bağlıyorum ben.
Eylul311 Uyku eğitiminin faydasını gördünüz mü peki bende çok araştırıyorum bu konuyu birde beslenme yapıyor mu bebeğiniz uyandığında sanırım benim kızım destekle uyuduğu için uyanıyor beslenme için kalkmıyor sabaha karşı emmek istiyor sadece 😔
SerennDuru Eylul311 eğitimin tabiki çok faydasını gördüm şöyle söyliyim sallamayı bıraktım kızım uyumaya basladı kendisi uyuyor evet ama dediğim gibi gece uykusu 100 kere bölünüyor onu çözemedim🥲
gizem1102 Bizde 15 aylığız, memede uyuduğu için gece çok sık kalkıyoruz, gece beslenmesini bırakmadık daha ama bırakmak istiyorum nasıl olcak bilmiyorum 💆🏻♀️
Eylul311 Yanlız değilmişim o zaman bi çözüm arıyorum ama gerçekten bulamıyorum sallamaya alıştığı için mi böyle anlamıyorum sallamadan uyutmayı deniyorum çok ağlıyor ve asla uyumuyor dayanamıyorum ama ben bitmiş durumdayım 😔
msacarr Eylul311 6-7 gene iyi arkadaşlar bizimki sallanmadan uyanıyor ona rağmen 50 kez kalkar sağa sola döner sırtı pıt diye düşerse uyanır gazı olur uyanır hepsinde ayrı meme ister nazlı niyazlı 1 yaş 🥲 bende ne olacak bilmiyorum