Aajrl12 Benim bebeğim 29 günlük . 11 günlükken yoğum bakıma girdi vre mikrobu vardı tahliler temiz çıktı hastaneden taburcu olduk ama benim mallesef şutum kesildi bebeğimi doyurmak için Bebelak kullanmaya başladım . Bu akşam bebeğin kakasında kana benzer sümük şeklinde kaka vardı. Acile götürdük birşey YÖK mamayı değiştirin bir şey olmaz denildi . İkinci defa bez degiştirirnce kakasi koyu yeşile dönüşmüş buda beni çok korkutuyor sebebi ne olabilir acaba
Deletedmom115 Aajrl12 Kana benzer derken kan var mıydı? Benzeri ne oluyor? Yani kaka rengi kırmızı yada kiremit gibi miydi? Mama başlarken ya da mama değiştirirken kaka renginde farklılıklar olur zaten bu normal ama kan gördüyseniz normal değil. Gerçi doktor bir şey yok demiş.
MuhammedAmine Aajrl12 kanlı kaka mamadan olmaz alerjik bebeklerde oluyor diye biliyorum . Sma yeşil kaka yapabiliyor bebelac gold iyi bir mama aslında
Bukrem62 Aajrl12 sanırım alerjik bebeğiniz🤦🏻♀️ Allah'ım normal mama kullanan çocuk kalmayacak nerdeyde yakında hepsi mi alerjik olur bu bebeklerin yaa..benim bebeğimin de kakası sümüksü 😔
Dla Aajrl12 bence muhakkak kala testi yaptırın her yer yapıyor sonuç alerji çıkarsa hemen alerji doktoruna götürün
2lokummannesiii Aajrl12 yok canım süt alerjisi falan olabilir ama tabi bilemem yine sen verdiğinde kakasına dikkat et bir süre
kiliclar [bilinmeyen] bence bir allerji doktoruna gidin allerjisi olabilir o zaman allerji maması verir doktorunuz
eminee90 alerji doktoruna sorun bence mamayı değiştirmek çözüm değil ki. alerjisi varsa ona özel bir mama kullanmak gerekir
salihayilmaz banada st alerjisi gibi geldi ama yinede bir mama değişikliği yapıp duruma bakın, kabızlık falan var mı, doktorunuza bilgi verdiniz mi, aptamilde iyi bir mama birde aptamili deneyin isterseniz
Aajrl12 salihayilmaz salihayilmaz Gazlı bir bebek doktora gittim tahlil temiz çıktı mamayıda elimden geldiğince vermiyorum kaksını yaparkende zorlanmıyor