berrakmutlu Kızlar oğlum yatarken kafasının arkasını sürtüyor sürekli sağa sola doğru. Biraz kelleşmiş ve yamulmuş, sivrilmiş bir tarafa doğru ne yapabilirim🥺 Görsel ekliyorum
Menessasmom berrakmutlu benim kızımında kulağının üstü yani sol tarafı öyleydi baya yamuktu kemik çıkıntısı vardı sanki baya belirgindi korkuyordum düzelmez diye ama düzeliyor canım merak etme bizimki 7-8 ayına doğru falan komple düzelmişti yanlış hatırlamıyorsam
berrakmutlu SevimliHayaletCasper ama hep yan yatırıyorum kusarsa diye onun için düz yatırmam gerekir değil mi?
gokkben Benimki de öyle ya saçları da aynı yerden dökülmus dört aylık yüz üstü yatırıyorum gün içinde az bişey düzeldi sanki ama başka yöntem bilen varsa yazsın beklemedeyim😊
berrakmutlu canparem11 yaa teşekkür ederim❤️ ama fotoğrafta çok belli değildir belki bir tarafı bayağı sivri elime geliyor bakınca da belli oluyor😔
sertumer Bebeğinizin kafa yapısı gayet güzel.Saçlardan dolayi orta kismi basıkmış gibi görünüyor:) masallah.
berrakmutlu sertumer çok teşekkür ederim🙏🏻 fotoğrafta çok belli olmuyordur belki bir taraf daha sivri elimize geliyor🥺biraz gözümüzde büyütmüş olabiliriz belki