ogretmenanne06_ Arkadaşlar 2,5 aylık bebişim var iki gündür geceleri kendini ittire ittire aşağıya doğru kaymış bir şekilde buluyorum 🙄 Gün içinde kusan bir bebek diye reflü yatağında yatıyorum ama bu aşağıya kaymaların bir çözümü yok mu 🥹
askbebegimmbenim ogretmenanne06_ 5 ayligiz doğduğundan beri kullanıyoruz. Malesef sabahları kaymış besige ayaklarını sallandiracak nerdeyse değişik değişik biçimde buluyorum her sabah 🫣
tugelisa ogretmenanne06_ aynı şekilde bende öyle buluyordum sabahları sonra baktım reflüyü sığmamaya başladı boyu uzadı 4. Ayda reflü yatağını kaldırdım düz beşiğinde yatırıyorum. Yatakta bile dönüyor
dodu0207 ogretmenanne06_ aynı bizde de durum tam iki bucuk aylık 10 gündür kendini kaydırıyor ayak kısmına kafası geliyor. O yüzden artık yatırmıyorum tehlikeli olmaya basladı gibime geldi
ogretmenanne06_ askbebegimmbenim valla bende bu sabah çok şaşırdım kendini hem aşağıya kaydırmış hemde yan dönmüş daha 2,5 aylık nasıl becerdi hiç fikrim yok😂
askbebegimmbenim ogretmenanne06_ daha neler yapıyorlar bı görsen bende ilk sasirmistim alıştım artık ayakları besige sarkitmaya başladı şimdide 😀
ogretmenanne06_ dodu0207 bende sabah öyle bulunca korktum açıkcası yatırmasam mı diye düşünmrye başladım ama kusan bir bebek olduğu içinde korkuyorum