KSM Bebeğim 10 aylık oldu ve ek gıdayı hiç almıyor neler yaptım olmuyor benim gibi olan var mı sonradan yiyorlar mı
Kuzeynepp KSM 18 aylıgız formul mama olmasa napardım bilmiyorum önceden corba içiodu en azından artk onuda zorla içiriyorum bide yogurt yiyo😔
arifahsencesur KSM bizim kide bir yaşına girdi benim emdiği için almıyormuş emzirmeden direk çorbası kahvaltı ne yicekse veriyorum sonra emmek isterse emiyor emiyor ise ona güveniyordur demişti doktorumuz tabi yemeyen çocukta yemiyor 🙂↕️
arifahsencesur KSM iştahsız oluyor bazı bebekler bende de var bir tane kızım 5 yaşında doğru düzgün bişey yemez hala da 😏yemeyen çocuk zor oluyor inşallah zamanla zamanla düzelir
Yarenylmzz Kuzeynepp bizimki de 11 kilo ama boyu var . Çorba ile yaşıyor resmen bir de yoğurt ya napıcam bilmiyorum yemiyor başka bir şey 😕 🫠
Kuzeynepp Yarenylmzz aynn bizde corba ve yogurt ama kahvaltı yapıo labne yumurta domates zeytin şükür ki🙏 ama ymek asla yemiyor ne tarifler denedm çnkü kendimi suclu hissediyorum çocuklar neler yıyo görüyorum bnde mi hata dıorum😔
Yarenylmzz Kuzeynepp Ben de aynı şekilde çeşit çeşit şeyler deniyorum ama yemiyo sanırım genetik olarak iştahlı bir çocuk değil zorlamıyorum bende sağlıklı olsun yeter diyorum 😻