fidangul gbadilli2 icilen hicbirseyin yeilen de tabiki sut yapmıyor doydugunuz kadar yiyin iyi beslenin ve boll bop sıvı tukekin su yani genel olarak ve sütun geldiğini dusunun psikoliji cok cok onemli huzurlu mutlu iseniz aşırı uykusuz kalmiyorsanir mutlaka sütünüz çoğalır sütünüzün olduguna inanin cok onemli bu su bide
Myagz Bende var faydasını gördüm fazlası duruyor evde sütüm indikten sonra içmedim izmirdeysen gel al canım
GameProMom Babymall da satılan mami power içiyorum , bende çok etkili , içtikten bikaç saat sonra süt doluyor hemen
Ezgibozkurtkocak1 Benim sütüm resmen kesilmişti denecek kadar azalmıştır promalt geri getirdi çok sukur
nuroykuomer Toprakdnrr hadi ya, peki pekmezi sulandırıp içsem nasıl olur acaba, etki eder mi süt artışı olur mu
snyck gbadilli2 bende işe yaramadi lactamil de fayda etmedi kisiye gore değişiyor galiba sadece bulgur yiyince dolgunluk hissederdim
Slmnese Mühendisinoğlunda görmüştüm promalt gibi içecekler tamamiye şeker yüklü içecekler süt yapar ama şeker yoğunlukta onu içeceğinize şekerli su içseniz aynı şey demişti. Çaylar bende kullanıyordum ama içeriğini okuduğumda onların etkisinin olmadığını gördüm. Eczaneden aldığım Galactago adındaki damla tamamiyle C vitamininden oluşan bir damla ve hiçbir zararı yok ve çok güzel süt yapıyor kesinlikle öneririm.
[silindi] Slmnese evet bunu yengem de kullanıyor hatta ogku kızımla aynı kılo da kızım 5aylık yegenım 2.5. Nası yaptın dedım sutum cok yarıyor bu damla sayesinde dedi gercekten işe yarıyormuş bende alıcam