civil aannnnee ben 4 saatde 180 cc veriyorum canım gece acıkırsa veriyorum acıkmazsa ⅚ saati bulabiliyor beslenme süresi ama gündüzleri 4 saatde bir içiyolar ınlarda o şekilde alıştı
twinsmomm2 aannnnee 4.5 aylık bebeklerim bir tanesi 4 saatte bir 180 içiyor bir tanesi 3.5-4 saatte bir 150 CC içiyor bebekten bebeğe değişiyor bence
Melike_ikra Ben saat tutmuyorum. Zaten acıktığında anlıyorum bi gün içinde uyutacağum zaman içiriyorum bide kalktıktan bi 15-20 dakka sonra değişiyor. Kızım 120 cc içiyor
aannnnee Melike_ikra ben saatli veriyorum 3 saatte bir 120 cc. Midesini bozmamak için 150 ye geçsem mi diye düşünüyorum da bilemedim
Melike_ikra aannnnee malesef kızım 3 saate kadar dayanamıyor bi ara denedim ama 3 saat fazla geldi 😅 bence bir kere deneyin içerse devam edersiniz
cacaaaaaa Benim bebeğim 40 günlük doktor 3 saatte bir 120-150 arası dedi 5 ay için az değil mi söylediğiniz miktar
aycanilgun cacaaaaaa o doktoru hemen değiştirin manyak mi o? Benim kızım 4 ay 22 günlük ve yeni 150ccye geçti. 40 günlük bebeğin midesini 150cc vererek büyütmeyin boş yere. Onu içeceği anca 40-60cc arasında ki 60bile fazla
cacaaaaaa Melike_ikra Max 120 denedim genelde bitiriyor kalırsa çok az kalıyor 10 cc falan ve kilosu normal gidiyor suan 3800
Melike_ikra aannnnee miktarı artırınca bilir acıkıyor çok hareketli sanırım yediğini direk eritiyor 😂
Melike_ikra cacaaaaaa peki doktorlar kilosuna nediyor ? Maşallahhhh bizimkilerden küçük ama çok yiyor bebiş 😍
cacaaaaaa Melike_ikra kilosu normal suan alması gerektiği kadar alıyor ama doktorumuz da öğünde 120-150 arası demişti sordunuz mu siz doktorunuza bana cok az geldi
Melike_ikra cacaaaaaa benim kızımın kilosu şuan çok iyi 5 aylık 9 kilo 🌸🥰 her bebeğin midesi bir olmuyo malesef
hgygthmz Benim bebisde 4 buçuk oldu yeni bı haftadir 150 CC ye basladim mamanın paketinde de yazıyor ölçeği falan