Feyekum Adetime 1 hafta kaldı merak da ediyorum yaptırsam mi ilk cocugumda ilk aydan hamile kalmıştım 😪😪😪
Barannm_ Feyekum ben 2 ay istedim olmadi 2. gebeliğimde bu ay gögüslerim dolgun geldi bana baya eşim yine inanmadi sen boş yere sevindiryorsun falan erken gebelik test yaptim adetim gelmeden poztif çkti darisi sizee🥰😍 silik bir şekilde 2. çizgi çkti ama belli belirsiz burdaki arkdaşlara sordum herkes poztif dedi ben negatif sanmiştim
Barannm_ Feyekum normalde adetim 6 gün öne gelirdi ilaç falan kulandm önceki ay bşyler oldu yani en son adetime göre 3 gün vardi adetime oğlum 2,5 yaşinda ekimde 3 yaş bittiryor gebeliğimde 5+3 daha kontröle gitmedim yarin bthcg bakicam birde utrasyonla
Feyekum Barannm_ anladım bende hafta içi yaparım.hamile kontörlü hapı mi içiyormuydunuz ilk aydan mi tuttu sizin de
Feyekum Barannm_ benimki de mayısta 5 olacak inş hareketli birseyleri göze aldım.bakalim inş zorlanmam eşim çok istedi 2. Bebeği
Feyekum Barannm_ bende de sipral vardı geçtiğimiz yazın aldirmistim ama eşim daha bu ay ilk defa yaptı bende hiç ilaç kullanmadım kullananların 3 5 ay geç oluyormuş ondan sordum bileye isteye mi kaldınız 🤭sizinde yas aralığı azmış ilkini kolay mı büyüttünüz
Barannm_ Feyekum evet biz kendimiz istedik oğlumun bebekli aşiri zordu ağlayarak büyütüm valla 1 saat bile uyumazdi 1 yaşindan sonra rahatladik ama😇
Feyekum Barannm_ 3 girdi baslayin ufaktan ben 2 5 öğretmiştim net 1 ay acayip zorlandım ama hiç pes etmedim sonunda öğrendiydi şükür
Feyekum Barannm_ bende aksine kolay büyüttüm evde varla yok arasiydi ama 2 yaşında sonra başka cocuk oldu net 2 3 yaşlarında çok çektin atakları hareketliliği şımarıklığı ipte sapta durmazdi zor zapdetdiyodum bu sene şükür önceki göre iyi baya yol katlettikleri 30 yaşımda felan istiyordum enazindan1 bitirsin oylr istiyordum ama eşim.cok istedi
Barannm_ Feyekum her çocuk farkli oluyor ya bakın benmki bebekliği ferç olmuştum resmen şimdi iyi sizdede 2-3 yaşta kötü olmuş bundan sonra gelecek bebişler daha akılıdır belki tekte kalmak istemem ben şahsen oğlum hep istiyor oynamak arkdaş falan yani siznki gayet iyi ve ideal bence yaş araliği bende 5 yaş diyordum eşim ikna etti