eymenaren41 Kızlaaaaarrr 3.ay atağınız nasıl geçio benm oğlum sürekli ağlar daha 3 aya girmeye 3 gün varken başladık sizler de durumlar ne 😒
aysebb eymenaren41 Benim kızım 6. ayını bitirdi bu zamana kadar beni en çok zorlayan 3. aydaki olmuştu tam 1 hafta sürdü hiç unutmuyorum ağlamıştım 😊
deniztalta 3.ay atağı mı varmış ? Ben 4 biliomda bir sıkıntısı olmadığından emin olun tabi her bebek farklıdır
eymenaren41 deniztalta var maalesef her ayın atağı farklı gelişim süresnce maalesef ben ilk çocuğumdada yaşadım
eymenaren41 deniztalta benm bebeğim zaten gazlı bebek huysuz birde üstüne Atak eklendi saniye susmadan ağlıyoruz hiç bişeyden memnun değiliz
eymenaren41 aysebb sanırım bizde sizin yoldan yürüyoruz 2 gündür sürekli ağlıyor ağlarım bir insan sürekli ya
deniztalta eymenaren41 geçiyor annesi vallahi büyüdükçe başka şeyler ekleniyor unutturuyor geride kalanları sonra farklı hareketler falan çok yorulacksın ama çokta güldürüyor senç
eymenaren41 deniztalta aynen cnm ya tek sorun küçük bu aylarda bişeylerden anlayıp oyalamamk yoruyo büyüdükçe dertleri de değişecek tabi ama en azından anlıycak herşeyden oyalaması kolay olur diye dğşğnğyorum ama güzel şeyler çok şükür 🥰