bsrashn Tecrübeli anneler lütfen yardım edin. 2 ay 10 günlük oğlum alt damağı bembeyaz sadece ön dişleri değil köpek dişleri de şişmiş. 2 gündür mahvoldu. Çok erken değil mi
Deletedmom104 bsrashn Diş için çoook erken o beyazlama damaklarda oluyor zaten bizde de var 4 buçuk aylığız Diş dönemine girmiş olabilir ama diş için henüz erken bu aylarda başlayıp en erken 4 5 6 aylarda çıkarıyorlar. Sizin 8. Hafta atağı olabilir veya başka bir huzursuzluğu
emine18 bsrashn Benim kizimdada damagi bembeyaz idi 8 aylik oldukda cikardi 😀😀 cok erken daha cikarmaZ baska bir sorunu var
Kaymakliiball Benim bebeğim de 6 ay 19 günlük 2 bucuk ayından beri dmaakları bembeyaz oluyo geri gidiyo anlamış değilim şimdi yine aynı bi kerw atmıştım birinin postuna bir kaç güne çıkar hayırlı olsun falan dediler üstünden 1 ay geçti 😂😂
deniztalta Zaten beyaz olur ,ki kemikleşmedir o , sıçrama eönemi yada fiziksel bir sıkıntısı varmı emin olun dişlerin öıkması o kadar kolay ve hıslı değil ama diş sürecine girmiş olabilir o ayrı yani ha deyince çıkmas
summ4 Deletedmom104 benim bebeğimde 3 aylık aynı damaklar bembeyaz ağlıyor zor uyuyor bağırarak uyanıyor parol şurup veriyorum ne sıklıkta verebilirim acaba bir de 8 aylıkken çıkacak diyelim 3.aydan 8.aya kadar böyle sancılı mı geçiyor ya