deletedmom719 Sincapcik çıkıyor diye biliyorum merak etmeyin. Sürekli hakiki zeytinyağı sürüp 2 saat bekletin duştan önce çok iyi geliyor
doruknaz Sincapcik çıkıyor 😁. benim saç kalmayacak sanıyordum başımda ama ufak ufak çıkmaya başlamışlar. yanlarım çok açılmıştı şimdi dolmuş kısa kısa 😊
Beyzanurlina Sincapcik saclarım dökülmüyo ama haftada 2 kere hındıstan cevizi yagı suruyorum sabahtan akşam yatmadanda yıkıyorum belki faydası vardır
Avsin Sincapcik çıkıyor merak etmeyin :) benim yan taraflarım kel gibi olmuştu şuan yenileri çıkıyor.
Sincapcik wafflee_42 banyoda bi avuç tararken bi avuç bi de kurularken bi avuç gidiyor. Vitamin kullanıyorum fayda etmedi 🙁
wafflee_42 Sincapcik Kapalı olduğum için saçlarım devamlı topuz halinde. Sadece banyodan banyoya yatıyorum ve çok dolaşık. Kesiveresim geliyor 😬
Sincapcik wafflee_42 kapalı değilim ama kızım ellerini geçirdiği için benim de sürekli toplu o da arttırıyor dimi dökülmeyi. Tokayı çıkardığımda geliyo bir sürü saç içim gidiyor 😭
fatmagul003812 Arkadaslar bitiyr merak etmeyn bende kel kalacagim saniyordum.simdi dokulme cok azaldi
Sincapcik doruknaz ne kadar süre sonra çıkmaya başladı peki? Kestirdim de üstelik ama hızla devam ediyor
Sincapcik Avsin ay inşallah 🤩 umarım az zararla atlatırız bunu duyduğuma sevindim seyrek kalacak saçım bundan sonra diye düşünüp üzülüyordum
Avsin Sincapcik ben de başta çok üzülüyordum 7.aydan sonra çıkmaya başladı. Çok çirkin görünüyor ama çıkarken de 😅