Ayseee60 Boğazım şişti, ateşim var sağ göğsüm taş gibi ağrılardan duramıyorum. Sağıyorum, emziriyorum ama fayda yok. Damarlar kıpkırmızı geçiyor. Parol içtim bana mısın demiyor ne yapacağım 🥹
tatlibiranneo Ayseee60 bir yerde okumuştum lahana çok iyi geliyormuş beyaz lahayi haliba haşlayıp sogutup göğsünüze sarınca çok iyi geliyormuş bulup size atayım simdi ben haslama diye biliyordum ama değilmiş bir deneyin isterseniz
arasardaannesi Ayseee60 gecmıs olsn ıns ama ateslı fln oldumu ılla doktor ıstıo sanırım antıbıyotık kullanmak gerekebılır
Ogretmenannex Ayseee60 bebeği tersten emzirin mutlaka , göğsünüzü tarayın ılık duş alın sonra soğuk suyla şoklayın açılsın . Ama mutlaka boşaltın . Koltuk altı emzirme diye geçer mutlaka yapın yek çare o
arasardaannesi Ayseee60 acı cekmeyın doktora gıdın ılaclıksa hmn kullanında bı an önce gecsın ıns bnde bıkac kere sertlık agrı oldu ama gun ıcınde emzırdıkce gectı
gahmomss Ben kaynar suya havlu koyu suyunu sıkıp gugusumde bekletmıstım bıkac sefer sonra sagmıstım sagarkende sıcak havluyu tekrar koydum anca oyle gectı