ozlm0795 Ek gıda için evde yoğurt mayalarken normal evde bulunan yoğurttan maya mı kullanıyorsunuz yoksa probiyotik maya mı acaba deneyimli anneler fikir verebilir mi 🙏🥲
mihrasahin ozlm0795 ev yoğurduyla mayalama yapıyorum ben küçük kavanozlara yapıyorum açtığım kavanozdan sadece 1 kere yediriyorum aynı kavanozdan bi daha yoğurt vermiyorum
ozlm0795 mihrasahin ev yoğurduyla oluyorsa iyi bari ben de farklı farklı yorumlar okudum kafam çok karıştı yeni başlayacağız 🫠 çok teşekkür ederim 🌸 peki baya böyle küçük kavanozlar olur o zaman her kavanoz için ne kadar maya koyuyorsunuz acaba ☺️
ozlm0795 mihrasahin bir de neler almam gerekiyor acaba ben bebek tarhanası aldım ,organik yulaf ezmesi aldım, tam buğday unu aldım,organik irmik aldım aklıma gelenler bunlardı sadece ☺️
mihrasahin marsiyen açılan yoğurt beklediği için ekşime yapabildiğinden kaynaklı vermiyorum şimdi tiksinir yemezse alıştırana kadar tekrardan zor olur
ozlm0795 One-life teşekkür ederim 🙏 ☺️ Peki ek gıda için ilk etapta neler almam lazım sizce bakliyat vs almam gerekiyor mu 🥲
One-life ozlm0795 bakliyat dokuzuncu aydan sonra bebek irmiği yulaf tarhana ve makarna alabilirsin e bebekte var ben bide Migros’tan şekersiz reçel aldım çok güzel kahvaltı çeşit olsun diye onu da atıyım tadımlardan sonra tabiki
One-life Tanımlarını yap mutlaka çilek falan alerjik çünkü bide hurma ve keçi boynuzu özü tatlandırmak için kullanabilirisin