Tubatgn Merhaba05 Çoğu yalan dolan üzerine. Yani olaylar. Kendim daha öncesinde deneyimledim ve biliyorum.
hayat38 Bizim koyden 2 kisi esra erola cikmisti karim kocaya kacti diyerek hepsi gercekmi bilmiyorum ama arada reyting uğruna yapabilirler
Esoz1110 Merhaba05 Bizim komşu anlatmıştı onun komşusu ikiz çocukları alıp kaçmıştı kocasının akrabası ile adam çocuklar benden mi diye merak ediyordu kadın dna testini kabul etmediğinden onları almışlar yayından gerçek diyorlardı da bazısı bana yalan geliyor
yirmiikikasim23 Merhaba05 zuhal topal bi ara kaynana gelin yemek programi yapmisti vir tanidigim ona katildi gercek ama surekli yayin kesilip kavga edin tersleyin diye baski varmis
symbg Merhaba05 muge gerçektir mahalleden 2 kişi katıldı birinin kocası ölü bulundu birinin de kızı kaçmıştı o bulundu ama gelin evi reyting uğruna yapıyorlar sözleşme imzalatiyorlarmis zaten en hamarat benim de öyle
Eylul301023 twinsmomm2 anladım merak ettim de orda evlenenler saglikli bir ilişki kurabiliyor mu diye 😂😂😂
twinsmomm2 Eylul301023 pek kuramiyorlar bence iki çocukları oldu ayrıldılar eşi intihar etti sonra Allah rahmet eylesin
Annesiiiiiiii Merhaba05 İzlediniz mi bilmiyorum ama Esra Erol’da bir kız vardı ya instagramda da viral oldu.Hani beni çok seviyordun hani ben senin her şeyindim diyordu 😂 O kız da gerçek aynı ilçedeyiz 🥹 Hatta hastanede felan gördüm herkes aaa o diyordu.