agzimizintadikacmasin Birkaç gün önce bir post açmıştım top havuzu için o gün bir tane seçtim aldım bugğn geldi hemen kurdum çok beğendik çok güzel almak isteyen almayı düşünenler bence kesin alsın ❣️
Deletedmom_110 agzimizintadikacmasin evet çok güzel eğlenir ama yerim yok birde pahalı güzel günlerde oynasın baby
agzimizintadikacmasin Deletedmom_110 ayy teşekkür ederiz 💐💐 10 aylık ve 5 yaşında iki minnağım var ikisi de bayıldı 🌸 tavsiye ederim
agzimizintadikacmasin BENOYLEUYGUNGORDUMM biri 10 aylık biri 5 yaşında ikisi de ilgilendi büyük olan basketle oynadı oyıncakalrını alıp içine koydu filan küçük olan da yattı topları aldı bir kenara topları toplamaya filan çalıştı ilgilendi ben endişeyle aldım ama bu ürün çok içime sindi❣️❣️ tavsiye ederim 💐💐💐
agzimizintadikacmasin atesbocekimm kesinlikle al biz beğendik ve kurması o kadar kolay ki en büyük korkup bebeğim yaslanırsa devrilmesiydi kızım kenar kısımlara tırmanmaya çalışıyor yine de devrilmedi 💐😊
agzimizintadikacmasin Simsimy teşekkür ederiz 💐💐 burdaki annelerden fikir almıştım bunu buldum kesinlikle tavsiye ederim ❣️
mom-1 agzimizintadikacmasin ayyy harika bir ürüün gerçekten 2 gün önce aynısını aldık kurduk bayıldık bebegim de cok sevdii❤️❤️❤️
agzimizintadikacmasin mom-1 kız ben de ben de çok sevdim içi geniş büyük 💐 dandik birşey olur hemen devrilir sanıyordum aksine çok sağlam kaliteli ben de girdim içine eşim diyor ki 3 bebek var evde 🤣
mom-1 agzimizintadikacmasin aynen saglam olması bizi de cok şaşırttı dün valla girdim içine uzandım uyuyodum😂😂 yatak bildigin efsane esim de diyo artık burda uyucam cok hosuna gitti hahha😂😂
agzimizintadikacmasin Biminyumm kenar kısımları yüksek kaydırak olur mu ki buna ama ayrıca bakıyorum aklımda var kaydırak içimi okudun resmen💐❣️❣️
Simsimy agzimizintadikacmasin Benimki durmaz bunun içerisinde. Bizde bubble tarzda olanlardan var. Onun içinde bile on beş dakika ancak dururdu 😂
atesbocekimm agzimizintadikacmasin Çok teşekkür ederim detaylı bilginiz için🌸💖 Sizce minderi yeterli mi ekstra bir süngere gerek var mı? Ya da ekstra minder koyup yatak olarak da kullanabilir miyiz acaba
Poly-ana agzimizintadikacmasin Top havuzu çok keyifli oluyor bir kaç aya içine mutlaka bir tane de kaydırak alın 🫶🏻
agzimizintadikacmasin Poly-ana kaydırak da aklımda teşekkür ederim ❣️ ben de girdim içine çok güzel oldu 🤣
agzimizintadikacmasin bhrdrk alta bir kilim ser üstüne bunu kur keşke benim bahçem olsa bahçeye koyardım mis iki kenarda fermuarlı yeri var kapı gibi giriş çıkış yeri bahçene bence koy çocuklar mis gibi oynar keşke ilk bebeğimde bunu hemen alsaydım
queenmom_ agzimizintadikacmasin bebeğim 9 aylık kenara tutunup kalkıyor birazcık tombiş bebeğim taşır mı devrilme oluyor mu bende top havuzu arayışındayım
agzimizintadikacmasin queenmom_ ay 5 yaşında kızım kenarlara tırmanmaya çalıştı asla devrilmedi ama ben kurarken iyice oturttum en büyük korkum devrilmesi ydi ama öyle dandik bir şey değilmiş bu ve tutunup kalksa bile kenar kısımları yüksek ordan düşemez