Melovealp Merhaba hanımlar 13 aylık bebeğim var,gündüzleri iki uyku yapardı şimdi tek uyuyup uyumak istemiyor.Uyursada gece uykusuna geçemiyor bu sefer bir kaç gündür.Ne zaman tek uykuya geçtiniz ?Erken mi henüz tek uyku için.
Kayra_68_aksaray Melovealp benimde bebeğim 12 ay 15 günlük 1 aya yakındır tek uyku yapıyor uyuyamıyorum malesef aksam da 9 da falan uyuyor ama bir kaç gündür gece çok uyanmaya başladı anlamadım
Kayra_68_aksaray Melovealp erkende olsa geçte olsa cocuk kendi belirliyor benimkini uykusu geldimi gelip dizime yatıyor yada mindere yatıyor belli ediyor zorla da uyumuyor agliyor
Durusmom23 Melovealp benim kızım da 13,5 aylık bizim gündüz uykuları da iyice karıştı bazen 2 uyku bazen tek uyku yapıyor eski düzen kalmadı şuan. Dişten de zoru var. Gece zaten hep sık uyanıyordu o yeni bişey değil. Bir süre daha gözlemleyip duruma göre tek uykuya geçiricem sanırım ben de.
Melovealp Kayra_68_aksaray evet gece sık uyanmada başladı bizdede.İkinci uykusunu akşam üstü uyumaya başladı bu seferde gece uykusuna geçemiyor.Napsam bilemedim.İkinci uykuyu uyumazsa huysuzlanıuor bu sefer
Kayra_68_aksaray Melovealp evet huysuz oluyor ama abileri okuldan geliyo biraz onların peşine gidiyo biraz babasının uyku kaçıyor akşam 9a kadar idare ediyorum
Melovealp Durusmom23 aynı durumdayız tamamen bende yeni düzen kurmaya çalılıyorum.Tek uyku için erken mi acaba kafama takılan o.Uykuyada ihtiyaçları var çünkü 🤷🏼♀️
Durusmom23 Melovealp yani normalde de 14 aylıkken geçmeye başlıyorlar bu da geçiş süreci dalgalanmaları herhalde erken ama yaklaşıyo belli ki