Deletedmom_99 kızlar 15 aylık oğlum var elinde yiyecekle her yerde dolanıyor salonumdaki halı beyazdı silmesi de zordu üstüne bir de dün kustu attım. sizin halı tercihleriniz neler silmesi süpürmesi kolay olan, leke belli etmeyen nasıl dokuda bir halı almalıyım
tubiiik_ Deletedmom_99 ben makıneye atıla bilen ince bi halı aldım gri renk en kolayı o diyer halilarımı kaldırdım
Cangul Deletedmom_99 ben yeni bir hali aldım kisin gri beyaz ama ne çok kalın ne çok ince ne dokulurse dökülsün leke tutmuyor ve hemen çıkıyor onlara bakin
gokceege Deletedmom_99 makinaya atılan ince halılardan kullanıyorum kolay oluyor hemen kuruyor yıkandıktan sonrada
Nurbost Deletedmom_99 benim de makineye atılan incelerden ama ben de hiç atmadım kırılıp duruşu bozulur diye. Ama ince oldukları için onları yıkamak ve silmek çok kolay oluyor. Banyonuz müsaitse çok rahat yıkanıyor
Deletedmom_99 Nurbost banyom müsait değil de silince iz bırakmayacak çabuk leke çıkacak bi şey arıyorum ve de güzel kaliteli olsun
Nurbost Deletedmom_99 incelerin koyu renginden al silinmesi kolay leke çıkarıcı sıkıp siliyorum hemen ovalamadan çıkıyo.
-_Esra_- Bence halıyı atmak yerine yıkamaya verip üzerine bir halı örtüsü sereebilirdiniz daha mantıklı olurdu
Deletedmom_99 -_Esra_- makineye de atmıştım bozulmuştu attım gitti uğraşamam halı örtüleri sıyrılıyor annemden biliyorum :D
senaatuncc Deletedmom_99 Bambu halı tercih edebilirsiniz. Oturma odamda 4m²lik bambu halı kullanıyorum çay kahve çikolata tükenmez kalem vs. ne lekesi olursa olsun bulaşık parlatıcısı ile bir kaç ovalamada çıkıyor iz kalmıyor. Makinaya da atabiliyorsunuz ben gayet memnunum araştırın isterseniz siz de :)
BuzluLatte Deletedmom_99 normal halimi kaldirdim makineye atilabilen ince halılardan aldım. Kızımın dökme hızına silmeye yıkamaya vermeye yetisemiyordum. Bunu direkt makineye atiyorum