zlhtkcn Kızlar bebeğim 8 günlük ama meme ucu tutamıyor ağlıyor hemşire silikonlu meme ucu önerdi aldım onunla hemen tutuyor emiyor bunu yaşayan var mı sürekli slikonlu meme ucu mı kullanacağım 😞başka çaresi yok mu
Kuzeynepp zlhtkcn elinizle göğüs ucunuzu sürekli çekiştirin uc cıkınca hemen verin emdikçe kendi oluşcak zaten bnde hastanede iki gün kullanmştım sonra bıraktım. Hemşire göğsümü tutup eliyle kahverengi ucu agzına tam girecek şekilde bebeğin agzına sokuyordu bi ara böyle elinizle destek verin.
Birgulege zlhtkcn hiç üzülme benim bebeğimde tutamadi silikon kullandım bende 1 ay kadar kullandım sonra normal tutmasını denedim tuttu rahat ol büyüdükçe tutar bende çok uzuluyordum
meryemceeeee zlhtkcn 15 gün bende öyle emzirdim. Sonra bi arkadaşım sayesinde bıraktım baktım artık normal tutuyor sende myle yap sıkılma bunalma memenın ucunu sürekli ağzına tepiştir. Öyle öyle tutacak zaten meme ucunu değil kompe kahverengş kısmı tutuyor.
Deletedmom104 zlhtkcn Meme ucunun kenarından hafif sıkıştır uzat ve ağzına öyle sok, benim oğlum böyle tuttu
dilay06 zlhtkcn zamanla uç çıkıyor 🥰 ama ağzına süt az ulaşabilir sağarak da desteklersiniz hem meme ucunuz daha hızlı çıkar hem de bebiş aç kalmaz memeni ağzına vermeyi unutma
sibeldogu zlhtkcn silikon uç kesinlikle pişmanlık hemşirelerin gösterdiği gbi bebeklere bizler tutturamıyorz aynı sorunu bende yasadım eski usul ıkı parmağınızın arasına gögsünüzün ucunu sıkıstırıp deneyin lütfen