Elsnazan Aminemm_ Ay bikere bende böle sorun yaşadım katalogdaki hersey gelmiyor yada belli bölgelere gönderilir dediler çok saçma ama öle insanları boşu boşuna uğraştırıyolar ya :(
guzelannesi Aminemm_ bende gezdim , annem baska memlekette o da baktı ama yok. Yalandan kataloga koymuslar
Aminemm_ Elsnazan valla kaç tane yere sordum gelmemiş ne zamandır bekliyorum saçma sapan is yapıyorlar
Aptalllarsizi sibelkilic oda aynı ya en fazla 3 paket getiriyorlar ürünleri kasiyerler ayırıyor kendine bizim gene elimiz boş şikayet etmek istiyorum ama kime edecem
Sudee00 Aminemm_ Trendyol da var ben ordan almıştım 1 sene olcak hayla sağlam yine aynı fiyata geliyor topuyla havuzu
Aptalllarsizi Aminemm_ burda da yok sabah 9 da gönderdim eşimi uygulamadan da baktım yok hiç gelmemiş bence kandırmışlar Az öncede eşime söyledim kandırmışlar diye😅
sibelkilic Aptalllarsizi bimin merkezını arıcaksınız sıkayet etmek ıstıyorum dıyıp edebılırsınız hemen ıletıseme gecıyorlar merkezden o mağzla
[silindi] Aminemm_ ben de sabah baktim bizim burdaki a101 i su basmis uygulamadan da baska urunler cikiyor katalogtaki yok