incibaby Kızlar kızım 3 aylık ve kulakları kepçe geçenki kontrolde doktorumuza söyledik ama kbb görsün dedi bu durumu yaşayan var mı ne yapmam lazım o benim canım ciğerim ama akran zorbalığı diye de bi gerçek var ilerisi için düşününce istemiyorum çözüm önerisi olan var mı
biimiyomyardimet incibaby kbb ne dedi peki? Şuan onlar hamur gibi bandana kullanınca düzelir belki de. Birde şöyle bişey var kafaları vücutları büyüdükçe burun kulak normale dönebiliyor. Mesela benim kardeşim 4-5 yaşa kadar baya kepçe kulaklıydı sonra kendi büyüyüp gelişmeye başlayınca gitti o kepçe görüntü
tultanhanim incibaby kbb görsün dedi Peki kbb doktoru ne dedi? Bazı çocuk doktorlarıda müdahalede bulunuyor ama kbb götürmeniz gerek çok bariz bir durum varsa.
BenMathilda incibaby Benim kızımda da vardı, büyüdü kilo aldı saçları uzadı şuan anlaşılmıyor pek, küçüklüğündeki gibi görünmüyor. Yani değişebilir, değişmezse de buna müdahalede bulunmak için de beklemeniz gerekecek. Zamana bırakın dert etmeyin
incibaby biimiyomyardimet bandana kullanıyorum ama uzun süreli istemiyo bereyi de o şekilde kendi kafasından sıyırıp atıyodu. Dediğiniz gibi kafası da biraz ufak ondan mı acaba ya bilmiyorum eşim görümcem de kepçe 🤦🏻♀️
Themom_ incibaby sıkı tutsun kulaklarını düzelir bence su an kıkırdak. Arkadasımın kızı nasıl kepçeydi ( babası kepçe.) annesi, kaynanası falan bandana şapka kullan sıkı sıkı olmazsa bantla demişler yapmadı hic birini 6 yasında kepçe kulak ameliyatı oldu yani kepçe sorununu çözmek için de beklemeniz gerekiyor belli bir yaşa kadar.
incibaby BenMathilda belki de saçları olsa bu kadar kafaya takmam şimdi saçı da yok yüzü de ufak sanki çok göze batıyo gibi 🙈
incibaby Themom_ işte ben de ilerisi için endişeleniyorum. Çok şükür öyle bariz bi şey değil ufaktan var çünkü hem saçı yok hem de kafası çok minik minyon bi bebek o yüzden gözüme batıyo sanırım 🙈 ama bandana kullanacam sürekli 🥰
tatlibiranneo incibaby bandana kullan sürekli onun için şapkalar var onlardan kullan düzelir sürekli yan yatırmaya özen göster 3 aylık olduğu için çok taze bence düzelir