Barannm_ kızlar 6. haftaya girince utrasyonda kese ve kalp atişi görürlür mü birde şehir dişina çikicam 3-4 saatlik sizde 6.haftaliken henüz yolculuk yapan oldu mu.?
Mommyhann Barannm_ 8 9 haftalıkken duyuluyor kalp atışı net bi şekilde bence bekleyin oğlumu o haftalarda duymuştuk. En rahat şekilde duymak için 8. Haftayı doldurmanız gerekiyor
Cicekannesi44 Barannm_ bende pazartesi gittim 6 haftalık dedi keseyi gördük hatta keseyi 5 haftalık gördük kalp atışı için 1 hafta sonra dedi bu haftada kalp atışı için gittik az birsry duyuldu kalp atışı 6 haftalıkti tam ama kalp atışı azdı yeni olduğu için dedi doktor
Duruelaninannesi Ben dün gece gittim 6+5 im kese var bebek var ama kalp atışını duymadık doktor haftaya yine gel dedi
Barannm_ Mommyhann şehir dişina çikcam diye gidip muayene olmam gerekiyor hiç doktora gitmedim merak ediyorum
Mommyhann Barannm_ olun tabikide 8. Haftada daha net duyarsınız bazen doktorlar duyamadıklarında alttan da bakıyorlar oda tehlikeliymiş
Barannm_ Mommyhann eve tedbir amaçli bende istiyorum alltan neden tehlikeli bende duydum onu ama net bilmiyorum
efe98_ Bende oğlumda 7 haftalıken keseyi gördük iki hafta sonra gitik kalp atışıni duyduk Altan muanne benim doktorumda önermedi
Barannm_ efe98_ ozaman ben 6 haftalik olunca dr a gitsem alttan mi bakar yolculuk yapmam gerekiyor diye gitmk istiyorum küçük yoksa daha