yaramaz_bocegim Merhabalar yaptırmam gereken kan testleri vvar. Dvit demir magnezyum gibi. Bunları özel hastanede doktora muayne olmadan sadece bankodan testleri söyleyerek yaptırabilir miyim acaba 🤔 teşekkür ederim günaydın 😇
mucizeminnosum yaramaz_bocegim evet yaptırılıyo özel hastanede doktora girmeden biz kızımın istediğimiz testlerini o şekilde yaptırdık kaç kere ama doktora girersen daha uyguna geliyo yoksa daha pahalıya yapıyolar
Ogulluana yaramaz_bocegim yaptırılıyor doktorum dışarıdan bu testleri istedi dersen yaparlar . Sağlık ocağındaki baktırabilirsin ücretsiz
endoplazmikretikulumiste yaramaz_bocegim hastanın talebi ile değil önce muayene parası ödetiyorlar doktor ordan işlem tapıyor sende gidip kan veriyorsun hadi ben geldim kan vermeye diyemiyorsun sağlık ocağında bastırabileceklerini baktır bakılamayanlar için git özele Ankara tobb hastanesinde sizin gibi detay bir kan baktırdık hekimin muayene parası dahil 6 bin TL ödedik
Ogulluana yaramaz_bocegim bilmiyorum belki kendi insiyatiflerindedir ama ben doktora çıkmadan test yaptırmıştım hamileyken sağlık ocağında kayıttaki görevliye sor bence