Papatyasever Arkadaşlar bizde ateş oldu 37 lerde seyrediyor pzt den beri ishal gibi oldu gözlerimde aşırı çapaklanma var ve aşırı huzursuzluk vardı. Gözleri için ne yapabilirim çok sulu ve kirpikleri çok çok Çapaklı oluyor sürekli.
Benoyleuygungordum__ Papatyasever Su kaynat sonra biraz bekle ılısın onunla çapaklarını silebilirsin canım
Papatyasever yasmin5544 pzt den beri ateşi 37 lerde hep moralim çok bozuk bide ishal gibi oldu dün üç kere üst üste sulu kaka yaptı ve hep ağladı genel durumunda ne zaman geçer bilmiyorum
Benoyleuygungordum__ Papatyasever Enfeksiyon boyutunda değilse gözlerini açamayacak kadar kapatmiyorsa ,ara ara az oluyorsa bu dediğimi yapabilirsin faydasını görürsün göz doktoru önermişti 🤗
belisito Ateşlenme bizdede oldu cok aşırı huzursuzdu bu aşıdan sonra… Bizim ateşimiz 38 dereceye cıktı ılık su ile vucudunu sildik calpol verdik üzerini cok hiydirmedik vs bu şekilde atlattı bir gün ateşlenme oldu sadece cok şükür
Papatyasever belisito benim de bir kere oldu 38 ama hep 37 lerde yani 37.1 filan normal mi sizce pzt olduk hala huzursuz