34ss Hanımlar bebeğin karnında küçük küçük noktalar var atopik dermatit egzaması var kendini kaşıyor acaba alerji mi
karaniremm 34ss alerjik egzama olduğunu düşünüyorum benim bebeğimde böyleydi kol iç kısımları ve boyunda dahil soya alerjisi çıktı tüm paketli gıdalarda var şuan onları kesik düzeldi
Gulgok12 34ss yumurta alerjisi çıktı oğlumda onunda vücudu böyle oluyordu yumurtayı tamamen kestik şu anlık iyi
karaniremm 34ss test yaptırdık devlet hastanesinde 4 aylık bebeğim tüm cildi böyleydi onlar södü sonra kup kuru yara gibi oldu doktorda test yaptı
karaniremm Nur2009 deri testinde çıktı kan testide verdik ama sanırım o yumurta alerjisi için o negatif geldi
karaniremm semeryem ben okmeydanı semt polikliniğinden cocuk doktoruna randevu aldım o alerji bölümünü aktif hale getirdi cemil taşçı oğlu ssk da yaptırdım
semeryem karaniremm karaniremm bende okmeydanından alıcam sırtındanmı yaptılar testi kolundanmı acaba
karaniremm semeryem kolundan yaptılar ama kol cok zor karısmaması icin yarım saat öyle tutmak gerekiyomuş aşırı zorlandım