Esrakutlu Arkadaşlar bebegim 6 bucyk aylik bugün sunnet oldu, nasıl bakmalıyız , nelere dikkat etmeliyiz . Masaj dedi doktor nasıl ne zaman yapılmalı yardım lütfen?
_mommm00 Esrakutlu düzenli olarak kremlerini sürüp oturma banyosu yaptırın ve pipiyi içeri girip çıkacak şekilde hareket ettirerek masaj yapın yapışma olmasın
hndathn Esrakutlu pansumanlarina dikkat ettim aksatmadan yaptım ellerimi çokça yikamadan dokunmadım kakası bulasmamasi için dikkat ettik çünkü pipi bostaydi doktor hiçbirsey gere yok dedi. 1 hafta yikamadim masaj falanda yaptırmadı
neseaydin Verdiği ilaç ve kremleri düzenle kullanın. Ellerinizi bol suyla yıkayın enfeksiyon kapmasin. Ben o masaj olayını hiç yapmadım 3 oğlumda da çok şükür yapışma falan olmadı. Sen yapmak istiyorsan pipiyi içeri dışarı doğru yavaşça hareket ettirin. Kremlerini kullanınca yap. Günde 1 defa yeterli bence:) hayırlı olsun sunnetiniz şifa olsun bebeğinize😘
Esrakutlu hndathn geçmiş olsun bana pansuman demedi sadece krem verdi ve mesaj dedi de yapamıyorum ya ağlıyor cocuk