brsnn Ailelerimizden uzak olduğumuz için devamlı görüntülü konuşuyoruz çünkü bebeği görmek istiyorlar, bebeğim 6 aylik, bir sıkıntı olur mu annişler?
askbebegimmbenim brsnn bizimkilere aynı şehirdeyiz. yinede görüntülü istiyorlar valla nerdeyse her gün. Bende merak ediyorum.
Tunaveannesi16 brsnn Bir yazı okumuştum karşılıklı iletişim olduğu için zararı yoktur diye. Benimde ailem uzakta yani sürekli görüşemiyoruz ilk torunları falan annem babam ararlar ama yine de dikkat ediyoruz telefon alışkanlığı falan olmaması adına kısa kısa 2 günde bir bazen her gün konuşuyoruz.
aysegul_my brsnn ahh kuzuum o kadarcikdan bisi olmaz tabi o kadarciktan kastım en fazla bebek icin 15 dk ise sen istersen 50 dk konuş ama bebeği 50dk ekrana baktırma sıkıldı falan de sen konuş 😅
brsnn Tunaveannesi16 Doğru telefonu öğrenip isteyebilir ileride. Keşke bizimkiler de öyle iki güne bir arasa. Teşekkürler canım 🌺
Tunaveannesi16 brsnn Onlarıda anlamak lazım gelip göremiyorlar özlüyorlar. Ama tatlı dille anlatabilirsiniz bence sizi anlayacaklardır. Ben mesela bazen açmıyorum anneme babama ya da kayınvalidemle kayınpederime mesaj atıyorum suanda müsait değilim yarın ya da işte müsait olduğum zaman ararım diyorum fotoğrafını atıyorum özlemlerini öyle gideriyorum 🙂
selinbati brsnn takip ettiğim doktor görüntülü konuşmanın bir zararı olmayacağı aksine iletişimi için iyi olduğunu söylüyordu
Mree brsnn aynı şehirde ama uzak oturuyoruz gün geliyor günde belki ⅘ kere konuşuyoruzdur. Sonuçta onlar da görmek istiyor onlar aramasa da ben arıyorum ben görmek istiyorum😂 bir telefon alışkanlığı yapacağını da açıkçası düşünmüyorum. Bazı şeyleri bence çok abartmamak gerektiğini düşünüyorum 🙏🏻