Eylul301023 Melisayda bir şehir değilde egeyi komple gezmeyi dusunuyoruz bu yaz insallah sonra da karadenizi sebebi her yeri kesfetmek için 😊
Simsimy Melisayda Fethiye’de babam, İzmir’de kayınvalidem var. :) Onun dışında çekirdek aileylede Antalya, Mersin, Didim falan tercih ediyorduk ama bu sene otelide Bodrum’a ayarladık.
MnkKrtl Melisayda biz genelde geziyoduk fethiye antalya marmaris kuşadası gibi her gittiğimiz yerde 2-3 gün kalıyoduk. Bu sene 2 yer düşünüyoruz çocuk var diye biri antalya diğerine karar vermedik ☺️
Melisayda @Eylul301023 karadeniz çook güzel bütün şehirleri gezdim batumda dahil. Egeye gitmedim ama orayı da çok istiyorum. ☺
Eylul301023 Melisayda evet bakalım bu yaz ikisinede niyetimiz var inşallah bir aksilik çıkmazsa gideceğiz Ege’ye gittik çok ama hep tek bir yerine gidip tatil yaptık bu sefer ordan oraya gezmek istiyoruz 😊
SevimliHayaletCasper Melisayda edremitte oturuyorum bize hergün tatil 😄 onun dışında fethiyeye gitme planım var bakalım nasip
Simsimy Melisayda Aile ziyaretine gidiyoruz, kalabalık deniz tatiline dönüşüyor. 😅 Sonrasında çekirdek aile olarak birkaç gün otele kapanıyoruz yinede. İyi geliyor :)
Ballilokmam11 Melisayda Kuşadası’nda gideceğiz mesafe olarak Antalya çok uzak kalıyor egeyi cok seviyorum ben zaten