asli1607 Kızlar 70 kiloydum son 3 aydır durmadan kilo alıyorum 77 oldum hamile değilim ama karnımı bir görseniz sanki 8 aylık hamile gibiyim. Durmadan karnım şişiyor Neden olabilir böyle bir şey? Gerçekten çok moralim bozuluyor
Mnbj123 asli1607 Aynı sorunun büyüğü bende de var hamile kalmadan önce de kiloluydum ben hamile kalmadan önce 25 kg vermiştim hamile kaldıktan sonra o kiloları geri aldım doğum yaptigimda 94 kiloydum doğumdan sonra o hafta içinde 86’ya düştüm ondan sonra hızlı almaya başladım şu an bebeğim 4:30 aylık 95 kiloyum ve hayat durmuş gibi benim için ben de ne yapacağımı bilemiyorum yemeniz nasıl yiyor musunuz iştahınız açık mı benim yemekten dolayı bu haldeyim
larindidems asli1607 bi tiroitlerine baktır istersen bende birden kilo aldım tiroitlerim yavaş çalışmaya başladığı içinmiş
heygorl Çölyak olabilirsiniz, laktoz intoleransınız olabilir , insülin direnciniz olabilir , dürtüsel yeme bozukluğunuz olabilir
asli1607 heygorl bu dediğiniz sorunlara sağlık ocağı bakar mı acaba? Kan versem yani. Devlete sıra almak sıkıntı biraz malum
asli1607 Mnbj123 iştahım açıldı diyebilirim sürekli yeme isteği var durduruyorum tabi ama gerçekten çok moralim bozuk
Mnbj123 asli1607 bendede öyle oldu sonuç 95 😔😔ama söz verdim kendime bugün üçüncü gün eski halime dönücem inşallah pes etmeyeceğim çünkü böyle şişman olmak istemiyorum 😄😄😄başarıriz sende biryerden başla hemen ama