Eycem Hamile miyim değil miyim diye düşünmekten uyuyamıyorum haftaya cumartesi test yapicam günler saatler hatta dakikalar geçmiyor gibi 😢
Domino Kan ver canim pazartesi hemen belli olur haftalar gecmesini niye bekliyorsun ki 🙄 pazartesi erkenden saglik ocagina gitsen de kan alirlar ertesi gun belli olur 🙄
Eycem Domino canım benim polikistik overim var Adetim cok geciti zaten ama 2 kez korunmasız oldu aralık 25 ile 28 o yüzden bekliyorum 1 hafta daha 🤦🏻♀️ 3 ocakta tahlil yaptırdım 0.762 çıktı yani ilişkiden 6-7 gün sonra bi umut işte
Eycem emirhanecozlem polikistik var canım hep hep gecikiyor sadece bu ay iki kez korunmasız ilişki oldu ilk defa ondan biraz heyecanliyim
Cici Aman gülüm salla oldugnu öğrendiğinde uy uyucan olmadiginndada b3nde senin durumdayım sonuç hamileyim kimseye demiyorum bile yüce mevlam vermisse bir bildiği vardır demeki bu bi hediye beraber buyeerler
Domino Eycem aaa insallah rabbim kucagini bos birakmasin 🤗 guzel haberlerini bekliyoruz ınsallah. Bende 2. 3. Cocuk sandim hadi hayirlisi 🤗🤗😍
emirhanecozlem Eycem anladım canım. Hayırlısı neyse o olur takma kafana . Bende ilk öyleydim tam umudumu kestim o ay hamile kaldım😀