deli_bir_hatun frappuccino kopmuş canım kopmuş Zincir kiraya verdiğimiz bir araçta Bulduk sahibini bulamadık. Altın değildir zaten boşver at dedi eşim altın olsa sahibi bize ulaşır. Diye benim içime sinmedi yarın gidip gostericem kuyumcuya
deli_bir_hatun Tatlican evet canm kiraya verdiğimiz bir araçta çıktı eşim aticakti altın değil diye ben atmadım sahibine de ulaşamadık bari altın ise bulalım
Tatlican deli_bir_hatun uçlarinda rakam yoksa sahtedir .Ben görselde altina benzetemedim ama bilemem yinede
Fasulye12 deli_bir_hatun e en son kiraya verdiğiniz birkaç kişiye sorun . Belki nerede kaybettiklerini hazırlayamamışlardır.
ArassMom_ deli_bir_hatun Uç kısmında bulunan yerlere bakın rakam yazıyor mu bu şekilde bir tarafı görünüyor sadece ☺️
Meri-Mel deli_bir_hatun Eğer o gözüken yerlerde rakam varsa evet altındır ama sanırım yok gibi tam oraları görmüyoruz 😥
Laden deli_bir_hatun klipsinde değil genellikle o uçları var ya oraya yazıyorlar. İki ucunada baktınız mı?
sezer2022 deli_bir_hatun görünüşünü altına benzettim ama yazı yada rakam yoksa altın değildir 🧐 sirke damlatınca rengi değişiyorsa, altın değildir diyo Google
1meowmam marsiyen 585 altın diye biliyorum benim bilekliğimde de öyle yazıyordu 14 ayar olarak geçiyor herhalde
uzumyerkenboguluyodum marsiyen 585 yazıyor 14 ayar olabilir benim kolyemin ucundada 585 yazıyor çünkü
nupel47 deli_bir_hatun altın değil sanki ablamın böyleydı altına çok benziyor en iyisi kuyumcuya götürün