Oykummmmm 6 ay 17 gunluk on dislerinin ikiside patlamis ama cok agliyo ozellikle geceleri bagirarak kalkiyo uyumakta zorluk cekiyo bebegim. Bitkin düstüm artık ne yapsam agrisini keser anneler??
Gamzeciks Oykummmmm dentinox jel kullanıyoruz biz. Bazen soğanı rendeleyip suyunu sürüyorum. Biraz rahatlatıyor.
Modies Oykummmmm birşey sorabilir miyim bizim sanki ilk üst dişler patlayacak alt dişlerde hareket yok üstler kabarmış ben hep ilk alttan çıkar sanırdım 😂☺️🙈
Oykummmmm Modies valla canım ben hic ilk basta ustten dis cikaran bebek gormedim ama her cocuk farkli oluyo tabi :) saglikli disleri olsun insallah 😍
Arenn Modies dişin soralaması olmazmış azı dişi bile önce çıkanlar var bizim akrabanın doğduğunda diş varmış kızında şok olmuştum
bym Modies evet genelde alt 2 diş çıkarmış ilk, bizim de oyle oldu ama ilk başta üstten cıkaran da cok bebek duydum :)
Aygul90 Modies bende alttan çıkar ilk diye biliyodum hep alt dişlerine bakıyordum 9buçuk aylık oldu oglum daha yeni çıktı üstten biri patlamış altlarda daha hiç bişey yok bebekten bebege degişiyor demekki 😀